Lichtjesfeest

Lichtjesfeest

December; de maand van lichtjes in het donker, van familie en vrienden, lekker eten en goede voornemens. Een maand vol leuke feestjes en voor sommige mensen ook best veel stress. Het gevoel verplicht gezellig te moeten doen, er leuk uit te zien, familie door het hele land te bezoeken, de kinderen vermaken en, met een beetje pech, een driegangen-vijfsterren-diner op tafel te toveren. Hoe komen jij en je gezin dit jaar toch zo ontspannen mogelijk de feestdagen door?

Deze maand delen wij op Facebook en onze website diverse posts en artikelen vol tips en adviezen om rustig adem te blijven halen tijdens de hectische Decembermaand. Bijvoorbeeld hoe je ook met kinderen een ontspannen kerstdiner kunt hebben en tips voor de achterbank mocht je op wintersportvakantie gaan. Ook kijken we waarom kinderen in december überhaupt zo hyper zijn en wat je eraan kunt doen.

Natuurlijk hopen we vooral dat iedereen ontzettend gaat genieten van de feestdagen. Uiteindelijk is het toch ook een maand vol lieve vrienden en familie. Een maand om het gezellig te maken en hopelijk ook te genieten van wat welverdiende vrije tijd met je gezin.