Ouderbegeleiding Druk & Dwars

Druk en Dwars

In februari, mei en oktober 2019 starten we met een nieuwe oudertraining voor ouders van kinderen tussen de 4 en de 12 jaar, met druk, dromerig en/of dwars gedrag. (Mochten er zich eerder al voldoende ouders hebben aangemeld, kunnen we eventueel ook eerder starten)

Aan de training kunnen 4 ouder(s)/ouderparen mee doen. Met elkaar en met de trainers kijk je (in 7 bijeenkomsten) naar je eigen situatie thuis en krijg je handvatten hoe je het beste om kunt gaan met de situatie en het gedrag van jouw zoon of dochter.

Alle deelnemende ouders zitten in dezelfde situatie, dus je hoeft je niet te schamen of bang te zijn voor reacties van onbegrip. We zien eigenlijk het tegenovergestelde tijdens de training: dat ouders elkaar juist erg goed begrijpen, elkaar willen helpen en begrip en herkenning vinden in de verhalen van de andere ouders.

De training is bedoeld voor ouders die tobben met het gedrag van hun kind(eren) en soms met hun handen in het haar zitten. Het is de bedoeling het gedrag van je kind weer als normaal te bezien, niet als bijzonder of als een diagnose. Ieder kind is uniek, geen kind is gelijk!

De tijden en de locatie van de bijeenkomsten worden in overleg met de deelnemende ouders gepland.

Denk jij dat je wat kunt hebben aan deze training? Dan kan je je opgeven via de website van Druk & Dwars, www.drukendwars.nl (ouders -> aanmelden). Maar je kunt ook gerust met het CJG bellen, dan zorgen wij dat de aanmelding verder wordt verwerkt. In dat geval kun je het beste met een van onze trainers bellen: Nic Gilling, 06-55486850 of Engelina Eissens 06-33144229.