Niet te stoppen!

Niet te stoppen!

Je hebt van die dagen dat je niet vooruit te branden bent. Er moet zoveel gedaan worden maar het enige dat je wilt is in bed liggen en spelletjes doen op je telefoon. Ook je puber hangt lusteloos op de bank met z’n mobiel, de jongste zit de hele dag achter de televisie en ondertussen groeit de stapel was bijna de wasmand uit.

Zeker in de wintermaanden zijn we vaak wat lustelozer. Je hebt minder energie en de koude natte dagen maken het ook niet echt aantrekkelijk om naar buiten te gaan.

Maar nu langzaam maar zeker de lente weer in aantocht is, wordt het tijd om de deken van je af te trekken en in actie te komen. Maak plannen, stel doelen en ga aan de slag. Je zult zien dat zodra je in actie komt, dat vermoeide gevoel razendsnel verdwijnt. Zowel je lichaam, als je hersenen vinden het fijn om in beweging te zijn. Het is fijn om doelen te behalen en klussen van je lijstje te kunnen schrappen. Ook voor de kinderen is het fijn om hierin aangespoord te worden.

Ons thema is deze maand ‘Niet te stoppen!’ Op de site en op Facebook plaatsen we de hele maand berichten vol actieve en positieve inspiratie.

Hulp nodig of vragen?